infoblokk

szechenyi 2020 erfa

ITT-HON Nyírparasznyán Egyesület

Az egyesület 2014 januárjában alakult. A civil szervezet kiemelt célja támogatni, elősegíteni minden olyan tevékenységet, amely Nyírparasznya és térsége életének fejlődését célozza.

Olyan lokálpatrióta gondolkodású emberek hozták létre, akik szeretnék elősegíteni és ösztönözni az emberi képességek kibontakoztatását, az esélyegyenlőség megvalósulását, valamint Nyírparasznya Község lakosságának összefogását, közösséggé formálását. Az egyesület tagjai eddigi munkájukkal is mindezek megvalósulásán dolgoztak. Az alapító tagok között helyi vállalkozókat, gazdálkodókat, szociális szakembert, nyugdíjast, pedagógust és aktív dolgozót is találhatunk. Az élet különböző területein tevékenykedő emberek életvitelükkel, értékrendjükkel már bizonyították településünk iránti elhívatottságukat.

Az óvoda és az iskola intézményvezetője, mint az ITT-HON NYÍRPARASZNYÁN EGYESÜLET vezetősége aktívan bekapcsolódott a legutóbbi alapítványi bál megszervezésébe is. Az egyesület lehetőséget biztosít közérdekű önkéntes tevékenység folytatására az érettségi előtt álló fiatalok számára oktatási, kulturális, közösségi és természetvédelmi területen. 

Bízunk abban,hogy tevékenységünkkel teljesebbé tehetjük településünk lakóinak életét!

 

Varga Árpádné

Az ITT-HON NYÍRPARASZNYÁN EGYESÜLET Elnöke

Az ITT-HON Nyírparasznyán Egyesület