infoblokk

szechenyi 2020 erfa

Nyírparasznya Polgárőr Egyesület

Nyírparasznya közbiztonsága rendkívül fontos számunkra. Ezért nagyon lényeges a polgárőrség tevékenysége, annak a polgárokkal, az Önkormányzattal ápolt viszonya, a szabálysértési kihágásokra, a bűncselekményekre való reagálása. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Egyesület idén már 25. éves, s a tevékenységükkel elnyerték a településen élők bizalmát, az egyik legjobban szervezett egyesület az országban. Nagy öröm, hogy idén már a második gépkocsit kapták polgárőreinek. A közbiztonság érdekében a polgárőrök hatékonyan fogják azt használni, hiszen megnő a mobilitásuk, így mozogva hatékonyak lesznek a helyszínen, és azonnal kiérnek a bejelentésekhez.

Az idős korúak is kérhetik segítségüket akár bűnesetről, akár annak gyanújáról, vagy egészségügyi segítségnyújtásról legyen szó. Az új gépjármű segítségével mind a mezőőrök mind a polgárőrök mobilisan tudják vigyázni településünk rendjét, és ebben segítségükre lesz a településen kiépült kamerarendszer is.

Nagy büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat, hogy 20 aktív polgárőr lát el folyamatosan szolgálatot a községben, ennek köszönhetően minden nap láthatnak településünk utcáin polgárőröket az itt lakók.

Működésüket folyamatosan támogatja a Nyírparasznya Község Önkormányzata és Polgármestere.

A közeljövőben egyesületünk tagjainak körét bővíteni szeretnénk a még hatékonyabb élet- és vagyonvédelem körülményeinek biztosítása érdekében. Természetesen a jövőben is élni fogunk az Országos Polgárőr Szövetség által nyújtott pályázati lehetőségekkel a további még sikeresebb működésünk érdekében.

Az egyesület Elnökeként ezúton szeretném megköszönni a polgárőrtársak lelkes és aktív, mindannyiunk számára fontos munkáját.

Elérhetőség:

4822 Nyírparasznya, Szabadság u. 1.
Tel.: 30/548-1183